Výměna oken

Pro výměnu starých oken se dříve či později rozhodne každý z nás, kdo vlastní starý byt či dům. Důvod k výměně je jasný. Nejčastěji je to netěsnost starých oken nebo se výměna provádí v případě rozsáhlé rekonstrukce. U průměrné domácnosti se vždy jedná o výraznou investici a tak si často s výběrem dodavatele a s tím spojenou cenou lámeme hlavu.

Plánování

Precizní naplánování a nepodcenění této rekonstrukční akce je základem k úspěchu. Každá správná domácí hospodyně má vždy největší obavy z nepořádku, který pří demontáži starých oken nepochybně vzniká. V našem případě se však není čeho obávat. Naše firma zajišťuje kompletní servis i s úklidovými pracemi, které k výměně plastových oken patří. Rychle a s precizností Vám okna vyměníme, spolehlivě utěsníme a po vzájemné domluvě také začistíme.

Profi přístup

Mezi velkou výhodu našich plastových oken se počítá možnost osazení skla v zasklívací drážce o rozměru 25 mm, což ještě důrazněji zabraňuje kondenzaci vody v okrajovém spoji dle normy ČSN EN 73 0540-2. Náš tým montážníků s profesionálním přístupem Vám ve sjednaný termín dojedou okna vyměnit a mohou se Vám prokázat certifikátem o jejich plné odbornosti k montování našich oken. Seřízení a servis nainstalovaných oken je samozřejmostí.