Hliníková okna od firmy V okno s.r.o.

Elegance a vynikající trvanlivost – to je hliník. Tento materiál nabízí vysoký stupeň kvality, zaručeně ochrání před povětrnostními vlivy a je také bezesporu stabilní. Hliník je rovněž ideálním materiálem, který lze prakticky neomezeně designovat, a to jak tvar okna, tak samozřejmě i barvu. Hliníková okna jdou zbarvit v rámci standardního rozsahu barev RAL, ale také lze použít širokou škálu speciálních přímých a práškových barev. Dalšími výhodami hliníku je jeho úplná recyklovatelnost a také to, ze není závislý na omezených zdrojích.

Případnému násilnému vloupání zabrání robustní hliníkové pouzdro a odolný práškový nástřik zabrání korozi, která se na hliníkových oknech neobjeví i několik desetiletí. Povětrnostní podmínky tak nemají šanci Vám zkazit radost z dobře vypadajících hliníkových oken. Okna z hliníku si drží původní barevnost a jsou snadno omyvatelná. Díky perfektní izolaci hliníkových oken se Vám podaří snížit spotřebu energie a tak ušetřit náklady na vytápění.

V každém případě, i ty nejlepší okna Vám neposlouží správně, pokud nebudou správně nainstalována. Neodborná instalace, manipulace nebo nedostatečné větrání lze pokládat za nejčastější příčiny vzniku nekvalitních izolačních vlastností, které mají za následek vznikající vlhkost a plíseň, a proto spolehlivý odborník je vždy základem k tomu, jak snížit spotřebu energie a tím snížit i náklady na vytápění v dlouhodobém časovém horizontu.

Z hlediska bezpečnosti jsou na tom hliníková okna výborně. Nabízí perfektní bezpečnost proti násilnému vniknutí. Hliníková okna jsou osazená bezpečnostním kováním s různým stupněm odolnosti. Můžou se také pochlubit speciálním bezpečnostním sklem, rukojetí, kterou lze uzamknout a také okenním alarmem. Tyto bezpečnostní prvky zaručují, že se Váš domov stává bezpečnějším proti vnějšímu násilí. Všechna okna disponují kvalitním kováním a odolnou rámovou konstrukcí.

Výběr barevnosti je u hliníkových oken samozřejmostí. Zvolte si tu nejvhodnější barvu pro Vaše hliníková okna. Vybírat můžete z více než 200 Ral Classic. Mezi širokou škálou barev určitě naleznete tu nejvhodnější pro Vás a můžete tak doladit okna podle fasády nebo zvolit výrazné barvy a dokonat tak extravagantní „look“ Vašeho domu.